onsdag 20 augusti 2014

Nya böcker

Först och främst så var jag på biblioteket och lånade The Body Finder av Kimberly Derting. Anledningen till det var att jag hade tipsat biblioteket att köpa in den så när de beställt den vart den automatiskt reserverad på mig. Så jag åkte ner till biblioteket och hämtade den. Vi får se när den blir läst helt enkelt, har några andra som jag skulle vela läsa först.

För er som inte hört om den tidigare så handlar den om en flicka som kan känna vart det finns döda kroppar, (konstig beskrivning, jag vet) så när det går runt en lös seriemördare i byn/staden där hon bor så inser hon att hon måste hjälpa till.
Sen var det även så att jag idag fick ett fint paket från Gilla Böcker (tack så mycket!). Det innehöll två böcker. Francesca av Melina Marchetta och Låt vargarna komma av Carol Rifka Brunt. Båda är böcker som jag verkligen vill läsa, Fancesca för att det är samma författare som skrev Jellicoe road och jag verkligen älskade den boken, och Låt vargarna komma för att jag har hört så sjukt mycket bra saker om den.

Som sagt jag ser verkligen fram emot att läsa de här böckerna. Har ni läst någon av dem? Vad tyckte ni i så fall? Kommentera gärna. :)

6 kommentarer:

 1. Den där första boken låter jättebra! Och jag vill också läsa Marchettas bok, smått avundsjuk :p
  Mina recex (andra böcker och annat förlag) som jag beställde har ännu inte kommit :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den låter bra men samtidigt lite skum. :P
   De kommer säkert snart. :)

   Radera
 2. Bara bra böcker verkar det som! Låt vargarna komma är hur bra och fin som helst <3 :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser verkligen fram emot att läsa den, den verkar så sjukt bra! <3 :)

   Radera
 3. Alla böcker verkar bra hoppas du gillar dem! :)

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.