tisdag 28 april 2015

En massa nya böcker

Jag insåg ju här för ett tag sedan hur många böcker jag har fått och som jag inte lagt upp här på bloggen att jag fått. Och med många så menar jag 28 stycken för att vara exakt. Jag ber om ursäkt till alla som jag fått böckerna ifrån (förlag, kompisar osv) att jag inte lagt upp böckerna tidigare men nu gör jag det i alla fall. Tack så mycket allihopa! :)

Böckerna är inte sorterade efter någon speciell ordning, de är alltså inte sorterade efter när jag fick dem. 


  

  
   
12 kommentarer:

 1. Jag som tyckte att jag hade många att blogga om när jag hade 9...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe jo 28 är ju en del... Men samtidigt så är det ändå en ganska lång tid då jag har samlat ihop dem i en fin hög. :P

   Radera
 2. Hej! Ser att du har fått både "Half Bad", "Nattsagor för sömnlösa", "Fangirl" och "Kickar" och ja, det kan ju vara ett sammanträffande, men jag undrar om du kanske ska på förlagens träff om dem böckerna? :)

  ("Jag ger dig solen" och "All the Bright Places" förresten, älsk!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo grejen var det att jag anmälde mig för att gå på träffen men nu så har det nämligen dykt upp en annan sak (en resa till USA, man kan inte säga nej till det) så jag kommer tyvärr inte komma. Det hade varit så kul att träffa dig och alla andra där men tyvärr. :( Förhoppningsvis anordnas det någon annan aktivitet någon annan gång i liknande stil där jag kan komma istället. :)

   Och ja jag har hört att de böckerna verkligen ska vara helt fantastiska! :D

   Radera
  2. Nej, vad synd! Men vad roligt att åka till USA, det tackar man väl aldrig nej till? Jag ska dit i sommar och längtar redan :)

   Radera
  3. Klart man inte kan tacka nej till att åka till USA. :P Ja jag längtar jättemycket! Hoppas du får det trevligt där också! :)

   Radera
 3. Ojj, det var inte några det! :O och sååå bra böcker ... har bara läst sju av dem själv, men resten verkar alla så himla bra också! (Den unga eliten förresten - såååå bra.) Alltid roligt med nya böcker, även om det kanske ibland tär lite på samvetet med många olästa ;D :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag vet verkligen vad du menar. Nästan alla mina böcker i bokhyllan är olästa... Hehe... :3 Men mycket gott att se fram emot! :)

   Radera
 4. Vad många bra böcker det verkar vara! Frågan är bara var man börjar när det finns så mycket bra att välja på :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag håller med. Och det var därför som jag kom på ett system som jag ska försöka köra på ett tag nu. Nämligen att jag har en burk elr liknande med lappar i och på varje lapp står en oläst bok. Den boken jag drar den boken kommer jag att läsa. Hoppas att det kommer att fungera! :P :)

   Radera
 5. Wow. Det var ingen dålig hög. ^^

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.