Kontakta mig

Vill du kontakta mig så är det bara att mejla till mig på bokintresse[at]gmail.com (Byt ut [at] mot @)
Eller bara skriva i en kommentar.

Jag tar väldigt gärna emot recensionsexemplar. Helst vill jag dock att de ska vara ungdomsböcker men fungerar även med  barn- och vuxenböcker. Det är bara att kontakta mig i så fall på ovanstående mejl. :)

27 kommentarer:

 1. Hej jag skulle vilja veta hur man lägger in goodreads challenge grejen på sidan av sin blogg. Skulle vara snällt med svar. Jag har försökt länge men har inte fattat hur man gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När du kommer in på goodreads så går du först in på My books, efter det kollar du i den lilla menyn till vänster. Där finns det en rubrik som heter tools. Och näst högst upp där finns Widgets. Tryck där. Då kommer du till sidan där det finns en massa olika. När du valt den widget du vill ha (i det här fallet reading challange) så kopierar du HTML-koden och klistrar sedan in den i bloggen. Har du fler frågor är det bara att fråga. :)

   Radera
  2. Tack, jag hitta allt förutom vart man ska sätt in den. Är det i HTML grejen eller i layouten? ;)

   Radera
  3. Hej och tack för svaret men vart i HTML mallen lägger man in den ? ;)

   Radera
  4. När du är inne i blogger gå in i Layout, sedan trycker du på Lägg till en gadget. Då kommer det upp ett nytt litet fönster där bläddrar du ner lite tills du hittar en som heter HTML/Java script. Du väljer den och klistrar sedan in koden där. :)
   Fler frågor så bara att fråga på.

   Radera
  5. tack så jätte mycket :)

   Radera
 2. Hejsan mitt namn är Steffi och jag driver bloggen Bokcirkeln, jag undrar om du har lust att göra ett länkbyte med mig?
  Skriv i kommentarfältet på min blogg om du har lust eller ej.

  http://bokcirkelnn.blogspot.se/

  SvaraRadera
 3. Hej, mitt namn är Gaga och jag driver bloggen Gagasbocker. Jag är fortfarande en ny bloggare så jag är lite efter. Jag undrar hur man kan dölja sina Spoilers och sedan markera för att visa de. Det skulle vara supersnällt med svar från dig. :)//Gaga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det du kan göra är att du ändrar textens färg till samma som bakgrunden. Om bakgrundem t.ex. är vit så gör du texten vit. Om din bakgrund på bloggen är transparant (genomskinlig) så är det bara att markera den texten och välja att just den ska ha vit bakgrund och sedan vit text. Hoppas mitt svar var till hjälp även om det är lite svårt att förklara utan bilder. Roligt att du hitta hit till min blogg. :)

   Radera
  2. Tack för svaret. Det var supersnällt av dig! Jag fattade utmärkt. Jag har läst de flesta recensionerna från din blogg och jag tycker de är fantastiska. :)//Gaga

   Radera
  3. Vad bra! Åh tack så mycket det betyder jättemycket! :) <3

   Radera
 4. Hejsan, jag har gjort en ny blogg och jag undrar hur man kan lägga till såna där "kontakta mig" eller någonting annat. Jag har försökt jättemycket, men det har inte funkat. Det skulle var jättesnällt med ett svar från dig. : ) /Alexandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Det är egentligen ganska så enkelt när man vet hur man ska göra. Det du gör är att när du är inne på Bloggen så går du till rubriken som heter Sidor. Där väljer du att skapa en ny sida och skriver då vad du vill t.ex. kontakta mig. För att sedan sidan ska synas i bloggen behöver du gå in på Layout i Blogger och där på den "kolumnen" (om man nu kan kalla det så) som heter Sidor välja att redigera den och där kan du i små rutor bocka i vilka av sidorna som du har skapat som ska synas i bloggen. Lite svårt att förklara men hoppas du förstår. Har du fler frågor så är det bara att säga till. :)

   Radera
 5. Jaha, tack! Jag lade in "Kontakta mig" men det blev ingen ruta, utan det blev bara en länk högst upp, så jag undrar hur man gör en ruta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle du kunna länka till din blogg så jag får se hur det ser ut?

   Radera
  2. Japp, egentligen är jag samma person som Gaga, fast egentligen heter jag Alexandra, men många kallar mig Gaga. Det var därför jag kontaktade dig med två namn:) här är min länk:
   Gagasbocker.blogspot.com

   Radera
  3. Jaha. :P Det jag tror är problemet är att den mallen som du valt till bloggen inte stödjer flikar, en del av dem gör inte det. Så det du i sånna fall skulle behöva göra är att byta till en annan mall. :)

   Radera
 6. Gaga/ Alexandra26 juli 2015 15:10

  Jaha, tack så Jättemycket för hjälpen. Det var snällt av dig! Jag hoppas du har det bra. :) //Gaga/ Alexandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod det va så lite så. Tack detsamma! :)

   Radera
 7. Hej, vilken engelsk bok var din första? // Katherine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag menar den första tjocka engelska boken. Som till exempel....the selection eller......vad vet jag? :) // Katherine

   Radera
  2. Den första boken på engelska som jag läste som var lite mer avancerad var Legend. Hurså? :)

   Radera
 8. Äh, det var inget, bara ren nyfikenhet! Min avancerade engelska bok var City of lost souls och min första svenska avancerade bok var Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Om du inte har läst den än, så rekommenderar jag dig att göra det. . :p // Katherine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha okej. :P Den boken står på min att läsa lista. :)

   Radera
 9. Hej
  Måste bara rekommendera en bok som jag just läst. The Academy av CC Monö. Superspännande med snabbt tempo och oväntade vändningar. Tycker boktrailern är så bra. Vann ett exemplar men den kommer ut 7 april på Amazon.

  https://www.youtube.com/watch?v=_n9P1U9OlVM

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.