tisdag 7 april 2015

Äntligen lov

Visst är det skönt att nu äntligen ha fått lov. Själv har jag haft så mycket plugg senaste tiden att jag är överlycklig för att lovet är här. Det är även anledningen till att jag inte synts till här på senaste tiden, jag har nämligen inte gjort så gott som något annat än att gå på mina träningar och att plugga, jag har knappt ens haft tid att sova. Jag skulle nu verkligen vilja säga att jag nu kan vara hemma, ta det lugnt och blogga hela lovet, men tyvärr inte, jag ska nämligen åka bort och det ska bli jättekul.

Sedan så skulle jag bara vilja nämna och tacka Hannah för hennes fina kommentar medan jag var borta. Sådana kommentarer är nog vi alla bloggare överens om är helt underbara. "Förresten tycker det varit lite tomt här på sistone, förstår att du antagligen är upptagen, men det är lite tråkigt! /Kram Hannah!" Det är verkligen trevligt att få veta ibland att ni läsare är kvar även om man själv kanske inte varit så aktiv på senaste tiden.

Sedan så ska jag även berätta om något som jag gjort under den här tiden då jag varit frånvarande som inte har med plugg att göra egentligen. Jag har nämligen haft prao, på ett bokförlag! Det var verkligen så kul och jag tackar Modernista så mycket för att jag fick den här möjligheten och för det fina bemötandet. En riktig upplevelse för en boktokig tjej som jag. Så jag rekommenderar er alla som ska söka praoplats någon gång och som är intresserad av böcker att söka på ett bokförlag för det är verkligen inget jag ångrar. En riktigt rolig vecka!

Om ni tycker att jag borde skriva ett separat inlägg om praktiken och lite av vad jag fick gör och så så får ni lämna en kommentar i det här inlägget. Annars så önskar jag er en riktigt glad påsk och hoppas att ni har tid till att läsa många och bra böcker! :)
Bild från: http://blog.babyshop.se/babyshop/glad-pask-onskar-pa-babyshop/

8 kommentarer:

 1. JAJAJAJAJA till ett inlägg om praon! (Är så avis) Och roligt att du är tillbaka ;D hoppas stressen nu håller sig borta ett tag då :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, kul att du tycker det. Tack det hoppas jag också. :)

   Radera
 2. Ja, det skulle vara väldigt intressant att läsa ett inlägg om praon på Modernista. Nästa år ska jag nämligen praoa och jag är sugen på något bokrelaterat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej det verkar luta åt att det blir ett inlägg. Om du ska praoa med något bokrelaterat så rekommenderar jag bokförlag. Dock måste man ha ganska mycket tålamod då man inte direkt har jobb som innebär att flänga runt en massa utan snarare att man har det lite lugnt och så. Men det beror ju på vad man är för sorts person. :)

   Radera
 3. Åh, vad kul att du nämnde mig! :D det är också roliga grejer det! Jag läser gärna ett inlägg om din prao på Modernista! Skulle också kunna tänka mig att prao på ett bokförlag! :)

  / kram!
  Förresten har taggat dig i ännu en tag, haha! Du får jätte gärna kika in, och skulle vara kul om du vill göra den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var ju tvungen att nämna dig efter den där fina kommentaren! <3 Okej jag ska sätta mig och skriva ett inlägg om det på en gång. ;)

   Haha jo jag såg det lite som hastigast men ska kolla lite noggrannare för att sedan göra den med. Men tack för taggen! :)

   Radera
 4. Åh, vad roligt att praoa på Modernista! :D Det låter riktigt roligt, hoppas du hade det toppen. Det tvivlat jag inte på för en sekund ;) Jag själv har också nyss haft prao. Då praoade jag på biblioteket där jag bor. Vi ska praoa nästa år igen, och då är det faktiskt så att jag tänkt åka till Stockholm och praoa på ett bokförlag där inne. Och JA, skriv gärna ett inlägg om din prao! :)

  Tycker också det har varit lite tomt på bloggen ett tag. Jag saknar ju dig! Så därför har jag nominerat dig i Liebster Award. Ja, därför och för att jag vill läsa dina svar: http://boklyckan.blogspot.se/2015/04/liebster-award.html?m=1 ;)
  Kram! <3

  SvaraRadera
 5. Det skulle vara jätteintressant att läsa om din praktik på Modernista! Jag känner direkt att jag hade velat ha praktik där när jag var yngre (och nu med, men jag har inte praktik längre). :)

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.