måndag 10 augusti 2015

Utomlands

Ni som följer mig på instagram har säkert förstått att jag just nu befinner mig utomlands och det är därför bloggen är lite smått tom. Här njuter jag av värmen och försöker pressa det sista av sommaren för snart börjar ju skolan igen. Läser gör jag också med förhoppningar om att jag ska hinna läsa lite sommarböcker innan skolan börjar. Jag är tillbaka måndag nästa vecka så hörs då! :)

8 kommentarer:

 1. Vad härligt! Hoppas du har det bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har jag haft, tack så mycket! :)

   Radera
 2. Sv: Det var så lite så, haha! Vad roligt, vi måste absolut ses! Låter kul. Själv är jag inte ALLS insatt i årets bokmässa, till skillnad från tidigare år, hehe. Tyvärr är jag ju inte där under fredagen, så jag kan inte gå på deras träff och fick tacka nej :( Hoppas vi ses! Vi får stämma träff :D

  Ååh, vilken himla fin bild! Hoppas du har det bra och att du trivs. Ha det skönt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte heller insatt i bokmässan det enda som jag har planerat är bokträffen. :P Ja vi får stämma träff! Kanske till och med anordna nån egen sorts bloggträff så vi alla kan träffas, vad tycker du? Jag vet ju inte riktigt hur det skulle funka men det skulle kanske vara en rolig grej?

   Tack :) <3

   Radera
  2. Sv: Vanligtvis brukar jag kolla in programmet och planera in några saker jag vill titta på. Utöver det brukar jag bara ströva runt ganska planlöst med bokbloggarvänner, för det är så himla kul ;) Stämma träff, absolut! Du kan väl slänga iväg ett mejl till mig, så kan vi snacka ihop oss lite :) Tidigare år har det arrangerats en bokälskarträff, men den brukar inte annonseras förens typ i början av september. Det har också varit en bokbloggarträff, men än så länge har jag inte hört något om det. Vore ju kul om det blev något i år igen! :) <3

   Radera
  3. Okej, vi kan ju vänta till början av september och se lite vad som händer men jag ser till att slänga iväg ett mejl så kan vi höras lite mer noggrant. Men det vore väldigt kul om något sånt ordnades. :)

   Radera
  4. Sv: Gör så! Absolut :) <3

   Radera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.