onsdag 3 februari 2016

När man läser en bok man inte riktigt gillar

Det är lite segt för mig just nu, det är mycket som händer i skolan (sista terminen i nian, inget att se fram emot direkt) och jag kommer bara inte alls överens med boken som jag läser. Just nu läser jag nämligen Du vet var jag finns, av Rachel Cohn och jag måste säga att jag är väldigt besviken för jag hade väldigt höga förhoppningar på den här boken, den kändes verkligen som en Rebecca-bok. Men icke sa Nicke. Jag stör mig på det mesta med den och det är så irriterande, dock vill jag ändå läsa ut den så jag kan ge den en rättvis recension. Jag brukar i princip alltid försöka läsa ut böckerna, jag tycker det är mest fair så. Hur brukar ni göra och har ni läst någon väldigt seg bok på senaste tiden? Kommentera och dela med er! :)

6 kommentarer:

 1. Jag började läsa den där för några år sedan, men jag kom faktiskt aldrig igenom den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, men jag ska nog fortsätta kämpa, har inte så mycket kvar på den. :)

   Radera
 2. Försökte faktiskt också läsa den här för något år sedan, men fastnade inte alls och var tvungen att ge upp .. :/ hoppas ändå att du kanske gillar den bättre på slutet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt när det händer. Ja det hoppas jag med. :)

   Radera
 3. Hej, jag har läst din blogg i några månader nu och tycker den är väldigt bra gjord, jag skrev ett inlägg om din blogg tidigare ifall du ville veta. Här är inlägget
  http://fantasysamlingen.blogg.se/2016/february/tips-pa-andra-bokbloggar.html

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.