lördag 18 juli 2015

Extraordinary Means Tag

Tack så mycket Alba för taggen! :) <3 Som vanligt är jag dock lite efter men jaja. :3

1. I would give up the internet for a month for a signed first edition of this book.
The Fault in Our Stars tror jag. Jag vet jag fangirlar över den här boken lite hela tiden men den är ju så bra och den har blivit så känd vilket skulle göra det ännu coolare att ha den signerad.

2. I would give up pizza for a year if it meant I could sit next to this author on a long plane ride.
För det första måste jag säga att jag skulle klara mig utan Pizza i ett år även om jag inte fick något för det eftersom jag egentligen inte är något vidare stort fan av Pizza… Men en författare som jag tror skulle vara väldigt kul att prata med är John Green.

3. I would sit through a thousand of hours of commercials if it would ensure that Hollywood made this book into a movie.
The Selection tror jag skulle vara en helt fantastisk film och jag tänker på det hela tiden när jag läser den serien typ “den där scenen skulle vara jättebra på filmduken” eller “undra hur de skulle göra den där klänningen”.

4. I would never read a new book again if it meant I could live inside this books.
Harry Potter utan tvekan. Man skulle kunna ta bort de bitarna med the bad guys men annars absolut! Jag skulle ge upp typ vad som helst för att få vara häxa på typ Hogwarts och få lära mig utföra magi. :D

5. I would let my google search history be made public if it meant I could be best friends with this author.
Jag har verkligen ingen aning. Alla författare verkar så fantastiska men samtidigt är ju alla så mycket äldre än mig (inget illa menat). Men om man bortser från åldersskillnad så tror jag att J.K. Rowling är jättetrevlig och skulle vara en väldigt bra kompis. :)

6. I would donate everything I own to goodwill if it meant I could date this book character in real life.
Asså jag kan säga att jag har en lååååång lista med bokkaraktärer som jag skulle vilja dejta för de är så himla awesome. Så jag kan helt enkelt inte välja. Dessutom så vet jag inte om jag skulle ge upp så mycket för nån bokkaraktär… Det finns faktiskt ganska så okej killar på riktigt också… :P


Som alltid när jag gör taggar lite sent så har de flesta redan gjort taggen och därför finns det inte så många att tagga. Därför taggar jag nu alltså alla som inte gjort den än utan att nämna några specifika namn, så känner du för att göra taggen så är det bara att göra den. ;)

2 kommentarer:

  1. Fin blogg med bra boktips. Kul att hitta lite bokbloggare i min egen ålder! Förresten, är det bara jag eller svarade du aldrig på fråga 2 i taggen..?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kul att du gillar min blogg :) Hahaha uups verkar som om jag glömde det hehe. Fixat nu iaf, tack för att du märkte det. :)

      Radera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.