fredag 26 september 2014

Nytt i brevlådan

Nu var det ett tag sen jag senast var online här på bloggen men skolan har verkligen haft stort fokus de senaste veckorna, och de tiden som blivit över har lagts på träningar och matcher. Men nu hoppas jag på att kunna komma tillbaka lite.

Jag ska inte tråka ut er något mer med mitt tidskrävande liv utan ska istället prata om mina nya böcker. De här är några böcker som jag har fått sedan jag var inne sist:
Röd som blod - Salla Simukka (Tack så mycket rabén&sjögren för boken)
Den här boken verkar väldigt intressant och otrolig, gillar även grejen med att den utspelar sig i Finland.

Svensk synd - Martin Jern (Tack så mycket rabén&sjögren för boken)
Den här boken verkar så sjukt spännande då den handlar om några som är på flykt och kommer till en liten håla. (Dålig förklaring, jag vet.) Men den verkar hur som helst som en bok jag skulle gilla, jag gillar ju mysterier.

Four - Veronica Roth (Tack så mycket modernista för boken.)
Jag är sååå sugen på att läsa den här samlingen med berättelser ur Fours synvinkel eftersom jag äääälskar Four. Men eftersom jag bara hittills har läst första boken i serien (min recension HÄR) så är jag rädd för spoilers... Är det någon som har läst den och som kan berätta för mig hurvida jag måste läsa de andra böckerna innan eller inte? 

Svindlande höjder - Emily Brontë (Tack så mycket modernista för boken.)
Äntligen dags för mig att läsa lite klassiker, och just den här boken blev jag så väldigt sugen på att läsa eftersom den nämndes väldigt mycket i boken Himlen börjar här (som jag för övrigt gillade starkt).

Jane Eyre - Charlotte Brontë (Tack så mycket modernista för boken.)
När man ändå ska läsa en Emily Brontë varför då inte läsa en Charlotte Brontë när man ändå håller på? Speciellt med tanke på hur känd den här boken är. Ska bli intressant att ge sig in i även den här klassikern.

6 kommentarer:

 1. Svensk synd var inte bra, den kunde varit det så jag är lite besviken på den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad synd :/ Ska nog ge den ett försök ändå och hoppas på att jag gillar den ändå :)

   Radera
  2. Jaa :/ men du kanske gillar den :)

   Radera
 2. Har precis skrivit om Röd som blod och jag gillade den verkligen. En riktigt bra bok för ungdomar eller unga vuxna. Jag hade nog väntat med Four till efter Insurgent iaf. Har läst en del och det verkar inte direkt vara spoilers, men tror ändå den passar bäst där som förberedelse för Allegiant, eller efter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag gå in och läsa det på en gång! Och tack för varningen angånde Four, jag kommer nog följa ditt råd. :)

   Radera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.