lördag 13 september 2014

Day 14 - Your favorite book of your favorite writer

I förra 30 Days inlägget berättade jag om vilka som var mina favoritförfattare. Du hittar inlägget HÄR. De tre som jag hade valt var J.K. Rowling, John Green och David Levithan.

J.K. Rowlings bästa bok tycker jag nog är Hary Potter och Dödsrelikerna (sista boken) just eftersom i den bind verkligen hela historien ihop och den slutar så himla bra. :)

John Greens bästa bok är självklar och jag hoppas att alla som läser håller med mig om att det är The Fault in Our Stars (Förr eller senare exploderar jag). AMAZING bok. Kom precis på att jag inte har någon recension av den här på bloggen eftersom jag läste den innan jag skapade bloggen. Men jag tror att jag ska läsa om den fast den här gången på engelska och så kan jag göra en recension på den sen.

David Levithans bästa bok (av de två som jag läst) är Jag, En. Den är så underbar och unik och så sjukt bra gjord. Recension på den är påväg, men i och med skolstart nu så har jag väldigt mycket att göra, och det är svårt att hinna med bloggning och läsning.

6 kommentarer:

 1. Ugh, jag kan verkligen inte komma på vilken min favoritbok är :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att det är svårt att välja en favoritbok men det är mycket lättare att välja en favoritbok av en författare, även om det var svårt att välja mellan de olika HP-böckerna. :P

   Radera
 2. Svar: När man skriver ett inlägg så finns det något som heter "brytning av sida" eller "sidbrytning" eller liknande. Ikonen är en bruten sida (lol), och du hittar den på samma rad som alla andra inställningar (textstorlek, färg, typsnitt, etc.)
  Uuhhh dålig förklaring.

  SvaraRadera
 3. Tycker också väldigt mycket om den här boken, kändes inte direkt som något jag läst tidigare så det var väldigt uppfriskande! ^^

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.