lördag 15 mars 2014

Bokbloggsjerka 14-17 mars

Helgens bokbloggsjerka är inspirerad av  BOTNS podcast: Do readers have to be collectors? Det är även så att i den här bokbloggsjerkan så har tre personer chans att vinna någon av dessa bokaskar. Allt man behöver göra för att vara med i utlottningen är att länka till den bokask man vill ha.

Nej, jag tycker inte att bara för att man gillar att läsa ska man inte behöva samla på böcker. Det skulle inte gå om jag skulle köpa och behålla alla böcker som jag skulle vela läsa. Mitt hus skulle svämma över av böcker. Så även om jag gillar att äga böcker så förstår även jag att det inte gör något om jag lånar någon bok på bibblan eller om jag ger bort någon bok som jag aldrig kommer att vela läsa igen.

Om jag skulle bli en av vinnarna i utlottningen så vill jag ha den här bokasken: 
http://www.nillashandelsbod.se/bokaskar/bokask-liten-vit-tyg.html

6 kommentarer:

  1. Fram till jag var runt 20 så lånade jag nästan alla böcker jag läste på biblioteket, men jag såg mig nog som en läsare ändå :)

    SvaraRadera
  2. Nej, nog skulle man få öppna helt nytt bibliotek om man ska kunna bevara all böcker man läst eller vill läsa. Jag har mycket redan nu och då är jag långt ifrån en samlare

    SvaraRadera
  3. Jag är definitivt en samlare, det är nästan en besatthet. Men det behöver en inte vara, det är ju mer ekonomiskt att låna på bibliotek eller sälja böckerna vidare, och väldigt trevligt att skänka sina böcker till andra...

    SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.