söndag 17 juli 2016

Sommartaggen 2016

Jag har blivit taggad av Steffi på Bokcirkeln att göra denna tagg och det tackar jag väldigt mycket för eftersom jag behöver all inspiration som jag kan få just nu så tack tack. :) Ni kan läsa hennes inlägg HÄR.

Vilka 5 böcker bara MÅSTE hinna läsas i sommar?
Clockwork angel (Cassandra Clare) har jag redan börjat läsa och dessutom hållt på att läsa väldigt länge nu så därför känns det som att den är ett måste. Annars försöker jag faktiskt hålla mig borta från måsten för jag vill att läsandet ska vara något roligt och inte något påtvunget men fyra andra böcker som jag verkligen skulle vilja få lästa innan sommaren tar slut är En annan (David Levithan), Ibland bara måste man (David Levithan), Will Grayson, Will Grayson (John Green och David Levithan) och All the bright places (Jennifer Niven).

Ja, jag har lite David Levithan feeling just nu.

Vilken bok är du egentligen inte sugen på men känner att det är dags att ta tag i?
Egentligen typ halva min bokhylla, asså jag har alldeles för många böcker som är olästa och som jag verkligen borde läsa. Det går inte ens att räkna alla de böckerna som jag inte känner för att läsa.

Var är bästa stället att läsa i sommar?
I en solstol på mitt landställe, ser fram emot det så myyyycket. Annars funkar egentligen det mesta, helst utomhus men då får inte vara allt för varmt.

Handen på hjärtat, var tror du faktiskt att du kommer att läsa någonstans?
Antagligen så kommer jag nog typ bara läsa liggandes i min säng men men en kan väl få drömma. ;)

Vilken bok tror du kommer att blir sommarens bästa?
Jag har verkligen höga förhoppningar på alla de 5 böckerna som jag nämnde ovan men högst förhoppningar har jag nog på Will Grayson, Will Grayson. Detta med tanke på att den är skriven av mina två favoritförfattare, John Green och David Levithan.

Vilken bok borde alla läsa i sommar?
Nån Sarah Dessen bok, de är alltid så mysiga att läsa och de passar så bra till sommaren. Hon har dessutom gett ut så många böcker att det finns många att välja mellan och man kan försöka hitta den som verkar passa en själv allra mest.

Strand eller hängmatta?
På stranden badar man och där kan böckerna bli skadade så hängmatta punkt slut.

Deckare eller roman?
Romaner utan tvekan, jag har verkligen jättesvårt för deckare.

Favoritgenre?
Förr brukade det alltid vara fantasy och sci-fi men på senaste tiden har jag verkligen haft svårt med att läsa den sortens böcker. Nu föredrar jag ungdomsromaner som gärna tar upp något lite djupare ämne samtidigt som en handling utspelar sig. Böcker i stil med Jag, En och Låt vargarna komma.

Vad har du för planer i sommar?
Jag ska resa utomlands lite, besöka mitt landställe, åka på träningsläger och sen har jag redan sommarjobbat en hel del. En ganska vanlig sommar med andra ord.

Vad är bästa att äta på sommaren?
GLASS! Glass är verkligen jättegott men på sommaren när det är varmt ute händer något speciellt och glass blir helt plötsligt så mycket godare.

Är du badkruka eller hoppar du i direkt?
Beror väl kanske lite på hur varmt det är i vattnet, men badkruka är jag absolut inte jag badar alltid men istället för att vara först i kanske jag är typ näst först i.

Eftersom jag som vanligtvis är lite sen med att göra taggar så har de flesta redan gjort den och då jag inte heller direkt har varit så aktiv på senaste tiden har jag ärligt inte så stor koll och därför väljer jag att inte tagga någon. Men om någon vill göra den som inte blivit taggade så varsågod det är bara att göra den! :)

1 kommentar:

  1. Du kanske redan har läst den nu, men All the Bright Places är så himla bra och jag tror verkligen att du (alla) skulle gilla den!

    SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.