tisdag 19 maj 2015

Utlottning av Mistborn: Sista riket

Precis som rubriken säger så ska jag nu hålla en utlottning! Priset som man vinner är alltså boken Sista Riket vilket är första boken i den omtalade Mistborn-serien. Den här boken har det pratats väldigt mycket om och jag ser verkligen fram emot att läsa den. Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att skriva en kommentar till det här inlägget där du säger att du är med och varför just du vill vinna, skriv gärna en mejladress också så jag kan kontakta er om ni vinner. Tävlingen är tyvärr bara öppen för Sverige. Om ni vill så får ni även sprida på sociala medier om tävlingen men det är inget måste för att delta i tävlingen. Tävlingen avslutas söndagen den 31 maj kl 23.59. Kommentarer som skickas in efter det kommer alltså inte att godkännas. Vinnaren kommer att presenteras så fort som möjligt efter att tävlingen avslutats.

Hoppas att ni tycker det är kul med en tävling och att det blir ett högt deltagande. Tack även till Modernista som sponsrar den här tävlingen. :)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

6 kommentarer:

 1. Halloj!
  Det är klart jag är med! Jag visste inte ens att den här boken fanns på svenska.
  Jag har hört mycket bra om Mistborn-serien på Booktube och länge velat läsa den men har inte gjort det på grund av att jag inte gillar att läsa på engelska. Nu när jag vet att den finns på svenska så skulle det ju vara kul att ha sin egen kopia.
  Mail: bokslukaren.elin@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vill jättegärna vara med och tävla. Det här är boken jag sett mest fram mot i år så om jag hade vunnit hade jag blivit fantastiskt glad!
  Min mail är: honungsbubblan@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vill gärna vara med och tävla om denna bok. Är så dålig på att hitat nya böcker som jag vill läsa. Men denna verkar verkligen passa att hålla sig sällskap under lata dagar i solen i sommar. Mvh Eva

  evagustafsson_83@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag är jätte gärna med och tävlar! Jag har inte hört så jätte mycket om boken, men den sägs vara bra! Tror det är en fantasy? Men som sagt, att vinna böcker är alltid kul, för min bokhylla har gott om plats än så länge. Sen så är det här inte den typ av böcker som jag skulle lägga pengar på själv, så skulle vara super kul att vinna! För vem vet, jag kanske älskar den? o alltid kul att läsa inom en ny genre, som man inte är så van vid!

  Hannah.blogg14@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Gustav Sörnäs24 maj 2015 17:33

  Jag är gärna med i utlottningen, jag gillar att läsa den här genren och det här låter dessutom som en riktigt bra bok! Har egentligen aldrig läst en bok som är såhär nyutkommen, så det skulle vara en ny känsla!

  gustav@sornas.net

  SvaraRadera
 6. Jag är gärna med! :)
  Det här låter verkligen som en bok för mig, som dels är en riktig bokslukare men även älskar just fantasy genrén. Böcker kan man ju aldrig ha för många och just den här känns som om den hade varit perfekt att läsa nu i sommarvärmen. ;)
  elin.helmersson@live.se

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du vill kommentera på min blogg.
Respektera att onödiga kommentarer tas bort.